Курсове за мотокаристи обучения и транинги

Курсове за мотокаристи обучения и транинги за работа с мотокари и електрокари свидетелство за правоспособност (книжка за мотокар).

 

Курсове за мотокаристи и електрокаристи се провеждат по съгласувана с европейското законодателство учебни програми за обучение на мотокар и електрокар. Издаваните след приключване на курс за управление и работа с мотокар свидетелства за мотокар и правоспособност се признават след превод във всички страни членки (възможно е в някой страни да се изисква и легализация).

Провеждането на самото обучение може да се проведе на работното място във фирмата поръчител на курса или на специализирания полигон с който учебния център разполага. Учебния полигон разполага с рампа, стилаж, площадка за обучение с мотокари и електрокари, товари за тренировка на уменията в курса, и всичко необходимо за качествено провеждане на учебния процес. Курсовете за мотокаристи имат две различни програми за начинаещи без опит в управлението на мотокар и напреднали с придобит стаж.

Курсове за правоспособност и мерки за безопасност на работното място при манипулации с  мотокар и електрокар за начинаещи и напреднали на специализиран полигон с подходящи мотокари и електрокари.

Обучението може да бъде индивидуално за 1-2 лица с теоретични и практически тренинги и упражнения.

Групово обучение за 5-10 човека с теория в специално обурудван кабинет и на полигон в групи по 2-3 с един мотокар или до 8 човека с 2-3 мотокара използвани едновременно в зоната за обучение.

Задочно обучение с практика по месторабота под наблюдението на квалифициран преподавател инструктор.

Курсовете за мотокаристи са съгласувани с изискванията на Наредба 1 и 10  и са с продължителност 45 часа за кандидатите със свидетелство за правоуправление на МПС

 Обучението по практика се извършва в рамките на 2 до 4  дни в зависимост от способностите на кандидатите по програма за организиране на курсове. Мотокарите използвани в курс на наш полигон се проверяват от квалифицирани механици и се обслужват и поддържат съгласно техническата документация. За нуждите на всеки курс за мотокар може да бъде добавен електрокар или ричтрак. Цени на курсовете за мотокар, електрокар, ричтрак, стакер може да получите при записване в курса.

 

Телефон:

БТК 02/ 97 44 777

Мобилен телефон:

М-тел 088 66 76 212

Теленор 0885199140

Информация:

Булевард Цариградско шосе зад хотел Метрополитен СОФИЯ Младост бл 1В

Курсове за мотокар и електрокар в 

Пловдив, Асеновград, Карлово и региона 0879392832

Благоевград Дупница, Разлог, Гоце Делчев, Петрич и региона 0894 73 00 45 инж. Марудин.

Бургас, Айтос, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе, Царево, инж. Атанас Гайдарджиев тел 0898891488 или 0877199552.

Варна, Девня, Балчик, инж. Чанко Чанев 0898503477

Кърджали,Хасково, Ивайловград, Маджарово, Стамболово, Крумовград, Момчилград, 0878401719 Али Юсеин.

Курсове за мотокар Шумен, Търговище, Разград 0889878947 Милена Димова.

4.9/5 - (23 votes)
Scroll to Top