Цена на курс за мотокар и електрокар

Цени на курсове за мотокар и електрокар, книжка ( свидетелство ) за мотокар, обучение за обслужване поддържане и ремонт и управление , както и актуална информация за наши представители в различни региони можете да получите с изпращане на запитване на електронна поща kursove.com@gmail.com.
За да направим най-добрата ценова оферта ни е необходима следната информация: вида на електрокара или мотокара, броя на обучаемите, имат ли опит в управление на машината, местоположение на работната площадка. 

Цена на курс за мотокар и електрокар в лева и информация за обучението можете да получите на 0885 199 140.

Цените в нашия курс за мотокари и електрокари са динамични и може да получите специално предложение в зависимост от графика на преподавателя и натовареността на учебния център. Учебния център за подготовка на мотокаристи предлага онлайн обучение в електронна среда и присъствени курсове по месторабота. Човещшкия ресурс е на много високо професионално ниво като преподавателите са на трудов договор и работят от години при нас. Разполагаме с контакти на повече от 20 лектори в цялата страна на граждански договор.

 
 

 

 

4.8/5 - (9 votes)
Scroll to Top