Мотокарът най-общо е подемно-транспортна машина, задвижвана от двигател с вътрешно горене. Според експлоатационното им предназначение мотокарите биват високоповдигачи, влекачи и нископовдигачи. Произвеждат се и мотокари с повишена проходимост. Задачата на мотокарите се състои в осигуряването на вътрешно-заводския транспорт като най-голямото им предимство спрямо другите средства за вътрешно заводски транспорт е тяхната висока маневреност.

Информация

Сервиз

Сервизът за мотокар е едно изкючително важно нещо. Макар и машините да са направени с идеята да бъдат използвани постоянно, това не значи че те ще работят за винаги, без необходимият сервиз. Ние сме дългосрочни партньори с колегите от Логистика и сме били винаги доволни от тяхните услуги. Нашите обучения за мотокар се провеждат на тяхната база и качеството и отношението винаги е било на високо ниво. Най-честите повреди в един мотокар са:

  • горивната уредба - когато те са на газ, те се нуждаят от настройки и консумативи
  • повреди на закрепването на седалките и предпазният колан
Мотокарите са машини който не се чупят лесно, когато ги излолзвате по предназначение. Но като видите или чуете че нещо не е наред задължително трябва да отидете в ауторизиран сервиз в който да поправят дефектът на мотокарът Ви.

Вход

Facebook
Други курсове за мотокари MOTOKARI