Мотокарът най-общо е подемно-транспортна машина, задвижвана от двигател с вътрешно горене. Според експлоатационното им предназначение мотокарите биват високоповдигачи, влекачи и нископовдигачи. Произвеждат се и мотокари с повишена проходимост. Задачата на мотокарите се състои в осигуряването на вътрешно-заводския транспорт като най-голямото им предимство спрямо другите средства за вътрешно заводски транспорт е тяхната висока маневреност.

Информация

Курс за мотокар Пловдив

Курсове за мотокар и обучение на мотокаристи в град Пловдив.

 

Курсове за мотокар в гр. Пловдив се провеждат в специално оборудван полигон за обучение на Автошкола Гавазов и Син. За повече информация и записване може да се свържете с госпожа Гавазова на тел: 0893 750 721. Курсовете се организират след предварително записване на място и подаване на необходимите документи за мотокаристи и електрокаристи

Необходими документи: Копие на диплом за завършено образование, копие на шофьорска книжка, медицинско свидетелство от личния лекар, снимки 2 бр. декларация за идентичност на имената когато обучаемия е с различни имена по паспорт и в дипломата за образование.

Записване в курсовете за мотокари на адрес Пловдив ул. Атанас Каменаров №5.

Вход

Facebook
Други курсове за мотокари MOTOKARI