Мотокарът най-общо е подемно-транспортна машина, задвижвана от двигател с вътрешно горене. Според експлоатационното им предназначение мотокарите биват високоповдигачи, влекачи и нископовдигачи. Произвеждат се и мотокари с повишена проходимост. Задачата на мотокарите се състои в осигуряването на вътрешно-заводския транспорт като най-голямото им предимство спрямо другите средства за вътрешно заводски транспорт е тяхната висока маневреност.

Информация

Цени на курсове за мотокар

Цена на курс за мотокар и електрокар

Цени на курсове за мотокар и електрокар, книжка ( свидетелство ) за мотокар, обучение за обслужване поддържане и ремонт и управление , както и актуална информация за наши представители в различни региони можете да получите с изпращане на запитване на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

За да направим най-добрата ценова оферта ни е необходима следната информация: вида на електрокара или мотокара, броя на обучаемите, имат ли опит в управление на машината, местоположение на работната площадка. 

Цена на курс за мотокар и електрокар в лева и информация за обучението можете да получите на 0885 199 140.

Цените в нашия курс за мотокари и електрокари са динамични и може да получите специално предложение в зависимост от графика на преподавателя и натовареността на учебния център. Учебния център за подготовка на мотокаристи предлага онлайн обучение в електронна среда и присъствени курсове по месторабота. Човещшкия ресурс е на много високо професионално ниво като преподавателите са на трудов договор и работят от години при нас. Разполагаме с контакти на повече от 20 лектори в цялата страна на граждански договор.

 

Вход

Facebook
Други курсове за мотокари MOTOKARI